Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dimarts, d’abril 03, 2007

Via Ferrada de les Baumes Corcades (Centelles) amb l'Ekain

Dissabte varem tornar a fer aquesta magnífica Via Ferrada. La baixada d'un amic Basc a fer muntanya a la nostra terra va fer que, malgrat l'amenaça de mal temps, decidisim arriscar-nos a sortir remullats, i la veritat és que va valer la pena perquè el temps va acompanyar i fins i tot vam passar calor.

La via, tant maca i divertida com sempre, vam haber d'evitar el pont tibetà que hi ha gairebé al principi de la Ferrada perquè teniem un o dos grups davant que ajuntaven unes 12 persones esperant per fer el pont. La part divertida va arribar amb el nou tram catalogat com a molt difícil. Aqui vaig aprofitar per pujar primer i rapid per colocar-me a la paret de davant a fer fotos. L'Ekain, el nostre amic Basc, les va passar força magres, i la Neus també va tenir moltes dificultats però finalment gràcies a la paciència i als braços de ferro de l'Oriol, també va superar el tram.

El punt negatiu va arribar a l'ultim tram, un desplom que tirava una mica enrere just abans de l'escala metalica característica d'aquesta via, allà, la Neus, esgotada pel tram anterior li van fallar les forçes i va caure, afortunadament no va ser res, i un cop més, l'Oriol va ser clau ajudant-la i fent de coixi a la caiguda. La Neus va deicidir que pujava l'ultim tros fins al cim pel camí, i nosaltres vam continuar a ferrada fins a dalt, al cim del Puigsagordi.

Diumenge s'ens va unir el Josue, i vam anar amb la intenció de fer la Ferrada Regina a Montserrat, però en arribar i començar l'aproximació ja plovia i tot el tros de la Ferrada estaba tapat així que vam haber de deixar-ho estar i dedicar el diumenge a fer turisme i gaudir d'una bona calçotada.

Album: Via Ferrada de les Baumes Corcades (Centelles)

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

  • ......ese FerCa!....esa Neuz!...ese Uri!.....ese tiparraco de azul!.....
    a ver si me pongo un poco en forma y tiro pa arriba, como tu dentro de no mucho: LAGARTIJO!....salut!...ayer estuve en Josu Terne..no! en Anboto!
    ...je, je.........!!!!..............

    By Blogger Unknown, at dimarts, 10 d’abril, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home