Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dilluns, de febrer 19, 2007

1er Raid AEM-Serra de Collserola

Aquest dissabte 17 de febrer es va celebrar el 1er Raid AEM-Serra de Collserola. La prova començava a Cerdanyola i transcorria per la Serra de Collserola. Com que el raid l'organitzava l'Agrupació Excursionista Muntanya em vaig oferir a ajudar en els controls.

La competició constava de diverses proves, la primera era una cursa circular a peu, de 7.5 Km, marcada per una serie de valises per on els equips participants habien de passar, ja de bon principi va començar a plovisquejar, tot i això aquesta prova va ser superada per tots els equips excepte un que va haber d'abandonar perque la noia es va torçar el turmell.

En acabar la cursa a peu, els i les participants tornaven a l'inici on agafaven la BTT i sortien a fer un recorregut, de 20Km, no cronometrat (ja que les normes del parc ho impedien), que feia un itinerari també marcat per unes valises, aquí molts participants ja van començar a flaquejar, la pluja feia que la prova fos molt mes dura, els frenos fallaven, la humitat calava i les rodes relliscaven.

Aquest tram acabava a prop de Can Coll, on els participants deixaven la BTT i començaven una prova d'orientació per la zona, aquí, la mala col·locació d'una de les valises va donar força problemes, i és que la valisa habia estat col·locada la nit anterior i per la nit, com deia algú: "todos los gatos son pardos".

Quan finalitzaven la prova d'orientació els participants agafaven les bicicletes i tornaven al punt d'inici, allà els esperava una prova de tir amb arc i en acabat una prova d'orientació urbana que transcorria per una urbanització de Cerdanyola.

Un cop acabat el Raid, es va fer un dinar amb tots els participants i organitzadors, i després l'entrega de premis al equips guanyadors. També es va sortejar material de muntanya entre tots els participants al Raid.

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

  • ....aupa FerCa!!....oye, ya me gustaría hacer alguna de estas,....
    ..pero sin ir a competir, sino a pa
    rticipar,...igual q hacia antes en las carreras de montana (USA).
    ...salut neng!..y oye, sigue de este pelo con el blog, q cada día me parece q está mejor..a la información personal q dás, y links q tienes en él...me refiero.....de veras tio, creo q tienes un blog muy interesante!!!

    By Blogger Unknown, at dimecres, 21 de febrer, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home