Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dilluns, de gener 01, 2007

Matí de cap d'any escalant a la Facu

El matí de cap d'any vam anar a escalar a la Facu, una zona d'escalada en roca situada entre Vilafranca i Vilanova. Hi vam anar amb l'Oriol i el Marc, cap dels tres no hi havia estat mai i hi vam arribar gràcies a un llibre que s'havia comprat en Marc, "Escalada en Barcelona y alrededores", un llibre amb tot de ressenyes dels voltants de Barcelona.

Allà hi vam coneixer a dos escaladores molt maques que ens van aconsellar algunes vies, vam fer la via Anna (4+), la Tati Conill (5+) i la Montserrat Bardi (5) al sector dret.
Desprès vam anar cap al sector esquerra a fer la Rosa Sala (5), via que jo vaig aconseguir obrir agafant-me en un pas al mosquetó d'una cinta (trampes), pero ni l'Oriol ni en Marc van poder fer-la, tots dos per culpa d'aquest pas que ens costava moltíssim i que jo diria que era de més de 5, s'ha de dir també que l'Oriol no portava peus de gat i pujava amb bambes de muntanya.

En resum un matí de cap d'any força divertit, a una zona nova i amb bona companyia, ja hem parlat d'anar un altre dia a fer agulles a Montserrat, això si, l'Oriol s'haurà de comprar uns peus de gat.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

  • ...vaaaaaaya par!.............estoy casi seguro,...de q bajasteis el tiempo.......del tio del video del blog....(ke pensé eras tu, una mañana de esas q no sabes q hacer y te dedicas a subir paredes..)....la siguiente, en libre....no??......ala lagartijossss....bon dia!........

    By Blogger Unknown, at dimecres, 03 de gener, 2007  

  • vull anar a escalar!
    i vull anarhi jaaaaaaaaa!!!
    (abuf)

    ek,
    tenim plans!

    muà!

    By Anonymous Anònim, at dissabte, 06 de gener, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home