Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dimecres, de desembre 20, 2006

Al Puig Corneli per la Canal dels Ganxos i tornada per la canal Fosca (Garrotxa)

Diumenge varem anar a fer el pessebre de la secció d'Alta Muntanya, en principi aquest havia de ser un pessebre normal, però al final, la persona que s'encarregava no el va poder fer, així que vam decidir que en lloc de col·locar un pessebre al cim, en fariem un de vivent nosaltres.

El lloc triat per fer el pessebre va ser el Puig Corneli, a la zona de Bracons i la vall d'en Bas a la comarca de la Garrotxa. Vam fer la pujada a aquest cim per la Canal dels Ganxos, una canal equipada amb unes barres metal·liques força antigues que permeten passar alguns passos que serien força més complicats sense aquesta ajuda. En poc més d'un parell d'horetes estavem al cim, un lloc preciós a dalt del cingles amb vista panoràmica a tota la vall d'en Bas, a l'hivern, a més, hi instalen una gran estructura metàl·lica amb bombetes en forma d'estrella de nadal, que s'encén aprofitant l'electricitat que arriba a una antena repetidora que hi ha col·locada molt a prop, a mi em sobren les dues coses, pero bé, que hi farem, al menys en aquesta antena hi ha la càmera de TV3 que retransmet les imatges en directe de la Vall d'en Bas que posen sovint al programa "El Temps".

En aquest cim, ens vam disfressar, i vam començar fer bromes i posar per les fotos pertinents, entre les "pintes" de tots plegats i la bota de vi que corria per allà, vam estar rient força estona, acabat això, i encara amb les brometes sobre la imatge que donavem allà dalt, vam iniciar la baixada. Aquesta va ser per la Canal Fosca (també anomenada Canal Nova), també equipada en alguns trams.

Un cop a baix, vam muntar una tauleta i vam treure els torrons, el cava i el moscatell i vam estar celebrant el nadal a la nostra manera: en bona companyia i a la muntanya.

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

  • ....pero ke figurín estas hecho, tio!!!
    oye, ke el año ke se me ocurra poner a mi un Belén en casa, nada:
    ke te llamo y te vienes!
    a belén pastores...
    a belén fercitaaaa...
    je, je...
    salut!

    By Blogger Unknown, at dimecres, 20 de desembre, 2006  

  • Eiiiii Ferran, sóc l'Edu!

    Entro al teu blog i et trobo de REI! i de ROS!

    Que ens està passant...

    By Blogger aximum, at dijous, 21 de desembre, 2006  

  • Edu!!!!
    Tens Blog? Quin és? Quan entro al teu "profile" em surt que no hi puc entrar!!
    Si si, una imatge lamentable!!!

    By Blogger FerCa, at dijous, 21 de desembre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home