Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dimecres, de març 14, 2007

Escalant a Egino (Euskal Herria)

Des ja fa uns quants anys cada estiu anem a fer una ruta de barranquisme durant uns dies. Fa un parell d'anys vam descobir un lloc increïble, un barranc que transcorre per dins d'una coba, i des d'aleshores és cita obligada cada estiu anar a fer-lo.

Aquest cop però, no hi vam anar a fer barranquisme sino escalada, la cova es diu la Lece, es troba molt a prop d'Eguino (Araba), i a les parets del voltant hi ha zones d'escalada de diversos nivells.

Al arribar, i després d'anar a mirar la cova, vam anar cap a la zona anomenada "fuente culebrón", allà ens hi vam estar una estona, vam obrir dos vies de 5, i vam convençer l'Ekain, el nostre anfitrió, de pujar també, i la veritat és que ho feia prou bé!

Al cap d'unes horetes, vam haber de marxar, encara habíem de dinar, i ens esperava un llarg camí de retorn cap a la nostra terra. Marxavem amb una mica de nostalgia d'aquest país tant maco, i del nostre amic al qual la distància fa que poguem veure molt poc.

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

  • quina roca tan... tan perfecte!!!

    i quina curiositat que em va entrar de fer la Lece algun dia...!

    By Blogger Neus, at dilluns, 19 de març, 2007  

  • .....y entrarás en ella; yaaaaaaaa te
    digo yo que si!......salut pareja i molt bones vies!!!!..................

    By Blogger Unknown, at dimarts, 20 de març, 2007  

  • ...pero que dices SEMI-LAGARTIJA????.
    ..no es una nueva ferrata, pero la haces con la.... os aseguro, ke hay q hacerla, sólo por bajarla. Es muy guapa la vista/pateada q hay!!!......
    ..SEMI-LAGARTIJO más q SEMI-LAGARTIJO

    By Blogger Unknown, at dimarts, 20 de març, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home