Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dilluns, de juliol 02, 2007

Carros de foc - Etapa 4 - Colomina – Josep M Blanc – E. Mallafre


Temps: 7:30 hores
Desnivell positiu: 630m
Desnivell negatiu: 1140m
Distància: 12,5 km


Divendres ens aixecavem una mica tocats, l'Oriol pel cansament general, i jo pel genoll que feia dies que em feia la punyeta. Malgrat això, estavem molt animats, haviem superat l'etapa dura i afrontavem finalment l'última etapa de la Carros de foc.

La pujada cap al coll del Saburó va ser força fàcil, després venia una baixada fins al refugi JM Blanc, on malgrat que només duiem 3 horetes caminant ja notavem el cansament, vam reposar quinze minuts i vam començar la pujada cap a l'ultim coll. Aquí ens va costar una mica localitzar el camí, gairebé no n'hi havia, i les fites no es veien gaire, de totes maneres, amb l'ajuda del mapa ens vam orientar i vam poder pujar al coll de la Valleta Seca. Des d'aquí, ja veiem, des de darrere, els encantats que el primer dia veiem des de davant, només ens quedava baixar aquella llarga vall i tancariem el recorregut. Unes 3 hores després arribavem al Ernest Mallafré i sellavem l'ultim refugi tancant la Carros de Foc.

En definitiva, una experiència molt interesant, en un entorn increible, molt recomenable! Es pot fer en mes dies o en menys dies segons les posibilitats o les ganes de forçar la maquina, pero val la pena!!

Album: Carros de Foc

Etiquetes de comentaris: , , ,

1 Comments:

  • bueno, bueno....

    komento sólo en esta, vale?

    los sítios?

    increíblemente bonitos!

    las etapas, no parecen paseos;

    asi ke, ya teneis mérito, ya!

    hicisteis conocid@s, no?

    nada malo!

    y ahora a esperar, tus historias, para ir abriendo boca!

    estamos el finde nen!

    y planeamos, vale??

    un fuerte abrazo!

    By Blogger Unknown, at dimarts, 03 de juliol, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home