Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dilluns, de juliol 02, 2007

Carros de foc - Etapa 2 - Colomèrs – Restranca – Ventosa Calvell


Temps: 6:30 hores
Desnivell positiu: 965m
Desnivell negatiu: 870m
Distància: 11 km


Dimecres al matí el dia es va llevar emboirat, feia tota la pinta de que havia de ploure, a més sempre és perillos sortir a caminar amb boira si no coneixes bé la zona i t'has de guiar pel mapa. Després d'esmorzar vam esperar una estona, com gairebé tothom que hi havia al refugi de Colomers, finalment, a les vuit del mati, com que el dia no s'aixecava, ens vam decidir a sortir, diria que vam ser els primers.

L'etapa d'aquest dia era força calmada perquè al dia següent teniem l'etapa mes dura. Vam anar fent, i més o menys una horeta despres d'haver sortit, la boira es començava a aixecar deixant pas al sol. Ja sense boira, ens vam dirigir cap al refugi de la Restranca, una llarga baixada en dues parts, que després de pendre un refresc, vam haber de tornar a pujar per anar cap al següent refugi, un cop dalt, en una horeta aproximadament arribavem al refugi Ventosa i Calvell. Eren les 3 de la tarda així que vam aprofitar per dutxar-nos, amb aigua freda, i llegir fent temps per que arribés l'hora de sopar i anar a dormir d'hora.

També vam parlar amb un dels guardes, al qual li vam demanar consell sobre l'etapa que haviem de fer al dia següent, i ens va oferir deixar-nos l'esmorzar preparat en una taula per que ens poguessim aixecar mes d'hora i així no anar justos de temps, vam acceptar.

Album: Carros de Foc

Etiquetes de comentaris: , , ,