Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dimecres, de febrer 21, 2007

Intentant el Bastiments (2.881m)

Després d'una sortida de presentació a la que no vaig poder assistir, diumenge hi va haber la primera sortida del Cicle d'Iniciació a l'Alta Muntanya d'aquest any. La sortida consistia en pujar al Bastiments des de l'estació d'esqui de Vallter 2000. Les previsions meteorològiques no eren gens optimistes, a les vuit del matí, esmorzant a Setcases ja va començar a nevar, però tot i això vam decidir intentar-ho.

En arribar a l'estació de Vallter 2000 s'habia destapat una miqueta, varem començar a pujar pel lateral d'una inclinada pista d'esqui, un cop a dalt, caminavem sota la nevada amb gruixos de neu tova importants, davant nostre el cel estava totalment tapat, amb prou feines es veia el coll de la Marrana, pero ni els Bastiments ni el Gra de Fajol s'arribaven a veure, després d'avançar una mica, vam valorar que era millor tornar, anavem molta gent i sobretot, molta gent nova. Vam parar, en Roger va estar ensenyant uns quants conceptes, cóm caminar amb grampons, cóm usar el Piolet, autodetenció etc.

En acabat vam iniciar la baixada sense cap problema, i al arribar a l'estació d'esquí vam dinar i varem tornar cap a casa.

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 Comments:

  • Quina pena...
    Una excursió tan xula!

    By Anonymous Anònim, at dilluns, 26 de febrer, 2007  

  • ...vaya envidia!...aki yo, q mucha espeleo y mucha ostia, pero si no me muevo y hago yo, aquí ni me llaman ni ostias!!!!....llevo un puto revote con la gente...pero bueno, ya saldrá algo!....espero.......salut!!!!.....

    By Blogger Unknown, at dimarts, 27 de febrer, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home