Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dimarts, de gener 16, 2007

Matí d'escalada a la Foixarda

Aquest dissabte al matí vam pujar a escalar a la Foixarda, m'hi acompanyaven la Neus i la Sofia. Vam anar directament a les parets de roca, allà, per començar, ens vam possar en una via de 4º anomenada Joan. La via era de força més que 4º, jo li posaria un 5 o 5+ però estaba força bé.

Desprès, buscant vies de 5º vam acabar al final de les parets de roca, i vam veure una via de 6º anomenada "Astolfo Hinkel" que semblava més o menys asequible, l'única pega era que la primera txapa estaba una mica alta, així que ens hi vam posar, va ser el nostre error. L'accés a la primera txapa era considerablement exposat i cap de nosaltres veia la forma d'arribar-hi amb unes certes garanties de seguretat. Després de gairebé una hora, diverses caigudes sense ferits i de cremar-nos considerablement, un noi que estaba a una via del costat es va oferir a obrir-nos-la i passar-nos el top rope. Nosaltres li vam dir que amb que ens posses la primera cinta ja fariem, però fins i tot amb la primera cinta posada no ho aconseguiem, a més a més, jo, en una caiguda vaig picar amb el genoll esquerra contra la paret i em va deixar força fora de combat. Finalment, aquell noi tant amable ens va obrir la via, i després d'observar-lo a ell, la Neus i jo vam aconseguir pujar-la, la Sofia, després d'haber tingut ja algunes caigudes i amb un tall al palmell de la ma va preferir no tornar-ho a intentar.

Com que ja habíem perdut molt de temps en aquella paret i ja s'acostava l'hora de dinar, la Sofia va marxar cap a casa i la Neus i jo ens vam quedar una estona fent boulder a dins del tunel de la Foixarda. Al final, malgrat que no vam fer gaires vies, va ser un matí profitós, vam apendre força coses en aquella paret, a més, s'ha de mirar de pujar de nivell no?

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

  • .....joo: komo mola!....yo també kiero hacer de esoooo,...estoy kitando kilos.....a ver si dentro de poco,...hago algo parecido...........
    ..BESAZOS DEL CULON..................

    By Blogger Unknown, at dimecres, 17 de gener, 2007  

  • dies posteriors amb mal de tot, però si, un bon matí!
    ja diuen que l'important és la qualitat i no la quantitat..!

    By Blogger Neus, at dimecres, 17 de gener, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home