Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dimecres, de setembre 05, 2007

Escalant la via Itzi a les Agudes (Montseny)

Amb tots els barrancs d'aquest estiu, els alps i tot plegat, ja feia temps que no anavem a escalar, així que aquest dissabte, ens vam juntar amb l'Oriol per anar a escalar la via Itzi a les Agudes, segurament la més asequible de les vies que pujen a les Agudes.

La via mesura 150 metres, i es fa en 4 trams. Al primer, és on suposadament hi ha el pas de més nivell (5-), però resulta un pas facilissim. El segon tram tampoc és massa més difícil, excepte al final que hi ha un pas molt curt amb una mica de desplom, pero té molt bones preses, i no resulta dificil en absolut, potser és més una questió mental que no pas de dificultat. El tercer, comença amb un flanqueix cap a la dreta i s'enfila per una placa que impressiona més del que realment resulta ser, preses molt bones, sobretot de peu, per arribar enseguida a la següent reunió. L'ultim tram el vam fer sense asegurar, son pasos fàcils amb trossos on practicament camines per acabar en una ximeneia fàcil que ens deixa a dalt de tot de la cresta dels castellets, gairebé al cim de les Agudes.

S'ha de dir també, que la via esta semiequipada, i s'han de portar tascons i friends: les poques asegurançes que trobem pujant son gairebé tot pitons vells, i les reunions son d'una sola txapa, en molt bon estat. Per tant, convé reforçar les reunions amb alguna altre cosa i en algun tram ens agradara posar alguna asegurança més.

Si voleu la resenya d'aquesta via la trobareu a:
www.madteam.net

Album: Escalant la via Itzi a les Agudes (Montseny)

Etiquetes de comentaris: ,