Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

dimarts, de gener 23, 2007

Via Ferrada Directissima al Roc de Quer (Andorra)

Desprès d'haber sentit tantes recomanacions de vies ferrades d'Andorra, algún dia habíem d'anar a fer-les, així que, amb el meu infatigable company de muntanya, l'Oriol, diumenge ens vam llevar d'hora i vam pujar cap a Andorra.

La via ferrada a fer la varem triar tot pujant amb el cotxe, la via triada va ser la Directíssima al Roc de Quer, una de les que més ens habien aconsellat. Aquesta via comença directament a la carretera i s'enfila per unes parets on anem guanyant vista sobre el poble de Canillo. La via alterna trams en els que pràcticament camines per terrenys poc inclinats i parets on guanyes alçada i arriben a impressionar força. Finalment la via acaba al mirador del Roc del Quer on podem gaudir d'unes boniques vistes si obviem algunes construccións del poble de Canillo i les grans carreteres que passen per la vall.

En definitiva, la via esta bé, pero jo potser m'esperava més, també s'ha de dir que estaba una mica cansat de la ferrada del dia anterior, hem d'anar a explorar altres ferrades andorranes!

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home