Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

diumenge, de gener 28, 2007

Escalant a la Facu

Durant l'hivern la gent a la que ens agrada sortir a escalar tenim un problema: el fred. Per això a l'hora de triar a on anem hem de buscar parets amb orientació Sud-Est per garantir-nos que, durant el mati, el sol ens escalfarà una mica a nosaltres i a la paret.

La Facu, a Canyelles, és un bon exemple de zona d'escalada amb orientació Sud-Est, per això, un altre cop, vam tornar a la Facu, aquest cop amb gent de l'Agrupació Excursionista Muntanya.

Ens vam situar al sector dret i allà vam estar fent algunes vies: Anna (4+), Tati Conill (5+), Lourdes (4) i Montserrat Bardi (5). En Roger, monitor del Muntanya, m'habia promès que m'ensenyaria una mica d'escalada clàssica, possar tascons, friends, reunions etc... així que ens vam enfilar a la via Lourdes i la vam obrir equipant-la nosaltres, vam muntar la reunió i em va estar ensenyant maneres de muntar la reunió si ens falta material, mentrestant, de fons, una noia d'un altre grup no deixava de rondinar perque li habiem ocupat la via.

En definitiva va ser una matinal entretinguda a un molt bon lloc per anar a escalar un matí d'hivern, molt aconsellable!

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home