Anem a la muntanya
  el bloc muntanyenc d'en FerCa

diumenge, d’abril 27, 2008

Segona sortida del curs de descens de canons i engorjats (nivell 2)

El cap de setmana vam tenir la segona sortida practica del curs de descens de canons i engorjats (nivell 2) que organitza el Centre Excursionista de Catalunya.

Dissabte vam anar cap a la zona de Ribes de Freser a fer el Barranc de la Corba, el vam baixar fent dos grups, anavem parant a fer pràctiques de diverses maniobres, entre elles la més "espectacular" tallar la corda d'una persona que esta penjada per empalmar-la amb una altre i despenjar-la. També vam muntar pasamans recuperables i un rappel guiat. Amb tot això el barranc s'ens va allargar força, a més vam tenir que esperar a l'altre grup, sortiem del barranc que eren dos quarts de nou del vespre!

La nit la vam passar a l'alberg de Berga, despres d'anar a sopar a un bar de la zona perque a l'alberg ja havien tancat la cuina.

Diumenge al matí vam pujar a fer el Barranc del Pas de l'Escalell, vam tornar a fer dos grups, aquest cop diferents, i vam baixar el barranc també aprofitant per fer algunes practiques i sobretot escoltant les indicacions tècniques que ens anaven fent els monitors.

En resum un cap de setmana de practiques aprofitant per assimilar molt bé els coneixements adquirits durant el curs, però també ple de molts bons moments, riures i bromes amb el fantastic grup de gent que ens ha tocat per companys i monitors!

Etiquetes de comentaris: